Over Mij



Hallo welkom op mijn blog, ik hoop dat jullie inspiratie kunnen halen uit mijn kaarten en projecten.
Ik ben Irma , 52 jaar en getrouwd met Rob. Samen hebben wij 2 kinderen , een dochter van 27 die inmiddels het nest heeft verlaten en samen woont met onze schoonzoon , en een zoon van 24 jaar.
Ik maak al heel wat jaren kaarten, En sinds een aantal jaar DT lid bij Marianne Design. Als je op de foto,s klikt worden ze groter weergegeven.
heel veel plezier met het bekijken van mijn blog, en als er vragen zijn stel ze gerust.
xxx Irma

maandag 15 september 2014

Mattie's winter kaartje

Hallo allemaal, deze ( en meer die volgen later) gemaakt voor de beurs in Rijswijk afgelopen weekend. Door omstandig heden heb ik dit jammer genoeg moeten afzeggen. Heel plotseling onze lieve Spooky moeten laten inslapen.Het ging allemaal zo snel dat ik het bijna niet kan bevatten.


En al heb ik boze emails gehad dat ik niet aanwezig was, ik verwerk dit op mijn eigen manier. En zoals ik denk dat dat het beste is. Niemand kan in mijn hoofd kijken.
Maar de kaartjes staan op de foto, dus kunnen jullie gewoon meegenieten.
CR1289(Craftable Tiny's Dear),LR0327(Creatable Anja's Circle, LR0286 (Creatable Tiny's Pine cones),LR0181(Creatable Dennetak),MB0146 (Mattie's Winter1)
Graag tot de volgende keer.


6 opmerkingen:

corryskaart zei

hoi irma
heel veel kracht en sterkte met dit verlies en zeker kan een ander niet in jou hoofd kijken dus eerst verwerken en dan pas verder gaan
groetjes van corry

Richtsje zei

Het is zeker jou eigen keuze en goed recht om te doen wat jij wilt Irma....naast je neer leggen en je eigen grens trekken!Liefs en sterkte!! Je kaart is zeker het bewonderen waard maar dan ik zo ook doen toch...

Colinda zei

Wat zal je verdrietig zijn, sterkte,
Colinda

jolanda zei

Iedereen verwerkt een verlies op z'n eigen manier en ik zou ook volledig van slag zijn geweest en de beurs, beurs hebben gelaten. Ik roep altijd dierenliefde is echt en betrouwbaar. Heel veel sterkte

Erica ♥ zei

Oh nou daar zou ik ook alles voor afzeggen hoor, je beestje is je kindje,
je alles. Meis, ik wens je dan ook heeeeeel veel sterkte met dit verlies !

Je kaartje is ook mooi, maar dat is nu geloof ik niet zo belangrijk voor je.

Neem lekker de tijd die je nodig hebt ☺

Liefssss Erica
{Heidebloempjuh}

By XaLu zei

Heel veel sterkte met dit grote verlies! Ik zou er ook alles voor laten staan hoor, dus je hoeft je absoluut niet schuldig te voelen!

Groetjes,
Nicole