Over Mij



Hallo welkom op mijn blog, ik hoop dat jullie inspiratie kunnen halen uit mijn kaarten en projecten.
Ik ben Irma , 52 jaar en getrouwd met Rob. Samen hebben wij 2 kinderen , een dochter van 27 die inmiddels het nest heeft verlaten en samen woont met onze schoonzoon , en een zoon van 24 jaar.
Ik maak al heel wat jaren kaarten, En sinds een aantal jaar DT lid bij Marianne Design. Als je op de foto,s klikt worden ze groter weergegeven.
heel veel plezier met het bekijken van mijn blog, en als er vragen zijn stel ze gerust.
xxx Irma

woensdag 8 mei 2013

producten van Juni

Hallo allemaal,
Even een berichtje van mij...........ik had al verteld dat ik druk was met nieuwe dingen voor Marianne Design. langzamerhand zijn de kaarten en projecten zichtbaar.
Ik mocht voor de flyer van Juni 2 kaarten maken, en voor The Collection nog eens 3 kaarten . Als klap op de vuurpijl staat er een kaart van mij op de cover .Hoe cool is dat !!.

 
 Weer een totaal andere serie kaarten die van jullie van mij zijn gewend ,maar ontzettend leuk om te maken.
 
Vrijdag 10 mei staat er weer een gast designer kaartje op het blog van Krea-Teja, dus ik zou zeggen ga daar eens kijken er staan zulke mooie voorbeelden op dit blog.

Zaterdag start en weer een nieuwe challange op het Don en Daisy blog....dus dat is ook zeker de moeite waard om te gaan kijken en mee te gaan doen!!

En dan natuurlijk nog zo eind mei dan staat er een MEGA project van mijn hand in de Cards and More............dus ik verveel mij niet hoor.

Ik ga weer verder , ik ben nu weer bezig achter de naaimachine ..........hihihi JAAAAAAA een oude liefde van mij. en jullie weten oude liefde roest niet hahaha.
Ik ben bezig om outfits te maken voor 25 mei.........foto volgt nog hihihi




2 opmerkingen:

Colinda zei

Wat super leuk, Irma!!

manon's kaartenhoekje zei

oh wat zuper cool irma

succes met al je projectjes

groetjes manon