Over Mij



Hallo welkom op mijn blog, ik hoop dat jullie inspiratie kunnen halen uit mijn kaarten en projecten.
Ik ben Irma , 52 jaar en getrouwd met Rob. Samen hebben wij 2 kinderen , een dochter van 27 die inmiddels het nest heeft verlaten en samen woont met onze schoonzoon , en een zoon van 24 jaar.
Ik maak al heel wat jaren kaarten, En sinds een aantal jaar DT lid bij Marianne Design. Als je op de foto,s klikt worden ze groter weergegeven.
heel veel plezier met het bekijken van mijn blog, en als er vragen zijn stel ze gerust.
xxx Irma

dinsdag 31 januari 2012

Opberg koffer voor alle mallen

Hallo allemaal , allereerst zag ik dat ik weer nieuwe volger heb. Super gezellig dat jullie mijn blog willen volgen.

In mijn vorige berichtje had ik jullie verteld dat ik mijn hobbyhol had opgeruimd , en dat ik iets had gevonden om al mijn mallen in op te ruimen.
Mijn vorige systeem was nl magneet mappen , maar omdat ik zoveel mallen heb moest ik eerst door 5 mappen zoeken voor ik iets had gevonden.
En dan had ik ook nog een rekje met nestabilities op mijn buro staan.
Nu heb ik alles , inclusief de nestabilities in een cd koffer zitten.

Het is net een hangmappen systeem , en je kan er 200 cd's in kwijt dus ook zoveel malletjes . Ik heb hem bij de Hema gekocht voor maar 15,00 euro.
Ik heb eerst allemaal stukjes cardstock ( restjes) gesneden en vervolgens van Magneet fotopapier strookjes gesneden en die op de stukjes cardstock geplakt.
In ieder hoesje zit nu een malletje , en de nummers en/of namen van de mal op het hang gedeelte geschreven .




Ik heb nu nog maar 1 magneet map met Cherry lynn mallen , want die zijn iets groter maar dat is te overzien.

Ik had ook nog een kastje van een oud buro staan , en daar heb ik ook hang mappen in gehangen . Alle stempel sheets uitgezocht en die in plastic envlop hoezen (Action) gedaan en zo in de hang mappen gestopt . Op deze manier zitten alle stempels ook netjes opgeborgen en kan ik zo alles pakken wat ik nodig heb.

Ook had ik nog een foto van het canvasje wat ik voor Marlous van Doe@Ding
heb gemaakt voor het 5 jarig bestaan van de winkel.
Het canvasje staat te pronken op de toon bank.
Hennie bedankt voor het maken en versturen van de foto !!




Bedankt weer voor het langskomen en de berichtjes , ik lees ze met veel plezier.

donderdag 19 januari 2012

Geen kaartje maar een ...................

Hallo allemaal , ben eventjes niet op mijn blog geweest.......thuis was er een MEGA dip. Het bedrijf waar mijn man werkte ging 2 dagen voor kerst failliet dus er was paniek in de tent. Dit gaat niet in de koude kleren zitten. Maar gelukkig heeft hij per 1 Febr weer een andere baan...dus dat is heel snel.
Hij gaat samen met 2 andere collega,s van z,n vorige baan een heel nieuw filiaal bij een andere baas opzetten . Dus een spannende periode , maar een enorme uitdaging.

Verder ben ik weer druk met allerlei dingen voor de Marianne 14 ( komt in mei uit). en ben afgelopen zaterdag naar Doe@ding geweest. Ik heb daar weer zo,n geweldige workshop onder leiding van Monique en Angela gedaan.
Echt super verzorgt weer meiden !!!. Ook het team van Doe@ding ontzettend bedankt voor deze gezellige dag.......ik was daar na alle stress wel even aan toe.

Mijn hobby zolder is weer opgeruimd , en ik kwam natuurlijk weer van alles tegen........zo ook een heel leuk knipvel , dus ben weer eens aan het 3d knippen geweest.
En hele lieve kennis komt na 3maaden ziekenhuis , operatie en revalideren eindelijk weer thuis. Ze was (terwijl ze op het zeebra pad overstak )aangereden door een auto.....en dat een 1,5 week voor haar 80ste verjaardag. Dus een kaartje gemaakt.


En dan zoals ik al in de titel vermelde geen kaartje maar..............EEN MELK VRIJ TAARTJE. Onze dochter is vandaag jarig. 17 is ze geworden !!
Ik was totaal even leeg , wat voor kaart moest ik maken.........tot dat ik een filmpje tegen kwam op youtube. Hier en daar een aanpassing , en klaar was mijn taartje.


Bedankt weer voor het bezoeken van mijn blog en graag tot de volgende keer , dan laat ik de oplossing zien voor alle mallen die ik heb.

zondag 1 januari 2012

Gelukkig Nieuwjaar

Hallo allemaal ,
Op deze druilerige Nieuwjaarsdag wil ik jullie allemaal een
lalindala.nl/Lalindala_plaatjes
wensen .
Ik wens jullie al het goeds toe , en hoop dat wensen uitkomen.Maak er een creatief 2012 van.
Graag tot de volgende keer.