Over Mij



Hallo welkom op mijn blog, ik hoop dat jullie inspiratie kunnen halen uit mijn kaarten en projecten.
Ik ben Irma , 52 jaar en getrouwd met Rob. Samen hebben wij 2 kinderen , een dochter van 27 die inmiddels het nest heeft verlaten en samen woont met onze schoonzoon , en een zoon van 24 jaar.
Ik maak al heel wat jaren kaarten, En sinds een aantal jaar DT lid bij Marianne Design. Als je op de foto,s klikt worden ze groter weergegeven.
heel veel plezier met het bekijken van mijn blog, en als er vragen zijn stel ze gerust.
xxx Irma

zaterdag 1 september 2012

Challange #2 Don en Daisy

Hallo allemaal , Op het Don en daisy blog staat een leuke Challange. de opdracht luidt: maak een kaart met deze skets. Kijk even op het blog naar de mooie voorbeelden van het team. Deze kaart heb ik gemaakt met de skets van Hanny.
De stempels zijn uiteraard van Don en Daisy : Dds 3305 en Dds 3313 ( stiksel) Creatables Lr0119 en Lr0120 Swirls. Craftable Cr1203 Vierkante doily. Het papier wat ik heb gebruikt is al een oudje My minds eye "Bloom and Grow" Daisy is ingekleurd met derwent colour soft. De tekst komt van een sheet van marianne design CS0852. Bloemen, kant en plakglitter komen uit eigen voorraad. De volgende keer kom ik weer terug met een candy , dus hou mijn blog in de gaten. Bedankt weer voor het langs komen en tot de volgende keer.

7 opmerkingen:

Riet zei

Wat een prachtige kaart heb je gemaakt Irma.

Liefs Riet.

Esther zei

Jeetje wat een bewerkelijke sketch zeg.
Maar je heb er weer wat moois van weten te maken.

Groetjes Esther

Lenie Hempen zei

Wat een prachtig kaartje Irma.
Echt schitterend.
Heb een fijne zondag.

Gr Leny Hempen

Elise zei

Per toeval kwam ik je tegen op FB, wat een prachtige creaties maak je!! Ik ben gelijk volger geworden, want hier kan ik wel inspiratie weghalen...hihi
Fijn weekend,
Groetjes Elise

jolanda zei

mooi kaartje

ellyscard creatief zei

Wat een prachtig kaartje.
Gr Elly

Unknown zei

In een woord geweldig