Over Mij



Hallo welkom op mijn blog, ik hoop dat jullie inspiratie kunnen halen uit mijn kaarten en projecten.
Ik ben Irma , 52 jaar en getrouwd met Rob. Samen hebben wij 2 kinderen , een dochter van 27 die inmiddels het nest heeft verlaten en samen woont met onze schoonzoon , en een zoon van 24 jaar.
Ik maak al heel wat jaren kaarten, En sinds een aantal jaar DT lid bij Marianne Design. Als je op de foto,s klikt worden ze groter weergegeven.
heel veel plezier met het bekijken van mijn blog, en als er vragen zijn stel ze gerust.
xxx Irma

donderdag 14 juni 2012

Gast designer voor Marianne challange blog

Hallo allemaal , voor vandaag een kaartje die ik heb gemaakt als gastdesigner voor het Marianne design Challange blog De opdracht was om een ronde kaart te maken. Ik heb een trouwkaart gemaakt , en besloten om alleen met creatables te werken. de bedoeling was wit op wit op wit , maar vond dat zo steriel.....toen er maar een kleurtje in gedaan. Dit is het kaartje wat ik gemaakt heb , op het Challange blog staan nog veel meer mooie ronde creaties. Ik heb dit kaartje gemaakt met wit linnen cardstock , en dun roze en wit glitterpapier. De tekst op het labeltje is een clearstamp CS0852. Dit zijn de Creatables die ik heb gebruikt: LR0120 ( Swirl) LR0154 ( Label) LR0158 (Vlinders) LR0160 ( Cupcakes) LR0201 ( rand langs pocket) LR0221 ( tekst "veel geluk") De standaard heb ik zelf gemaakt , met de hoekmal LR 0144. Besjes , bloemen , tule , organzalint , plakglitters komen uit eigen voorraad. Vond het heel erg leuk om als gast designer een kaart te maken voor het blog. Dank jullie wel voor de kans en uitdaging. Ook wil ik iedereen bedanken voor de leuke reacties om mijn vorige kaartjes , stel het zeer op prijs en lees alles met veel plezier.

12 opmerkingen:

Elly zei

Super leuk weer Irma! En wat leuk verzonnen dat standaardje met die MD mallen!!

groetjes, Elly

Anoniem zei

Schitterend Irma. Ik vind een ronde kaart altijd moeilijk om te versieren maar jou lukt dit goed. Is dit nu een dubbele kaart of is hij enkel en heb je het standaardje echt nodig om hem neer te zetten.
Groetjes zjoke

Noriko zei

Hoi Irma,

wat een leuke uitdaging.
Super zoals je zelf de standaard heb ontworpen.
Mooi geheel zo kaart en standaard.
Leuk hoor zo met het kleurtje erbij.

Lieve groetjes Noriko
norikoskaarten.blogspot.com

Riet zei

Wat een prachtige kaart Irma.

Liefs Riet.

Unknown zei

Wat een pracht kaart mooi zo helaal wit vind hen heel erg mooi

Liefs Nellie

Lenie Hempen zei

Ja Irma wat kan Je hier nou van Zeggen.
Het is echt een Juweeltje.

Gr Leny Hempen

corryskaart zei

hoi irma
vind het juist geweldig dat je er toch een zacht kleurtje hebt bij gedaan, want nu straalt ie warmte uit een buitengewoon mooie kaart!
groetjes van corry

Creation by Heart zei

Hallo Irma,
Wat mooooiiii, wit op wit met een subtiel beetje roze/rood erbij. Fantastisch geheel geworden. Zie ik dat nou goed, heb je er een soort ronde label in gemaakt met daarop de felicitatie?
Perfect geheel in elk geval.
Lieve groetten uit Lemmer,
HennyB:)

Wybrich zei

ik had het al gezegd, maar hier ook nog maar een keer, het is een prachtige ronde kaart!
de standaard erg leuk bedacht!

Annemieke zei

Hoi Irma,
Wat een schatje, idd is wit alleen vaak erg steriel maar met dit beetje rose erbij is het een lieve kaart geworden. Die standaards doen het goed hè.
groetjes Annemieke

Angela zei

ENIGGGG en de vorige is ook al zo gaaaaaf!!!! meid wat een prachtie creaties!

xxAngela

Petra zei

Erg leuke kaart. Mooi met die roze accentjes.
Groetjes Petra