Over MijHallo welkom op mijn blog, ik hoop dat jullie inspiratie kunnen halen uit mijn kaarten en projecten.
Ik ben Irma , 48 jaar en getrouwd met Rob. Samen hebben wij 2 kinderen , een dochter van 23 en een zoon van 20 jaar.
Ik maak al heel wat jaren kaarten. Als je op de foto,s klikt worden ze groter weergegeven.
heel veel plezier met het bekijken van mijn blog, en als er vragen zijn stel ze gerust.
xxx Irma

zondag 6 mei 2012

kaartjes uit de Marianne 14

Hallo allemaal , Allereerst heel erg bedankt vor de leuke en lieve reacties op mijn vorige kaartje. Ik lees ze met heel veel plezier. Een tijde terug schreef ik al dat ik weer kaartjes mocht maken voor de Marianne 14. Ik heb in totaal 3 creaties mogen maken met de score-pall. Dit is een van de kaartjes die ik heb gemaakt.
Ik heb voor deze kaart/kadopasje gebruik gemaakt van de volgnde materialen van Marinne Design *Pretty paperbloc "Sweet summer" PK7081 *Knipvelen : EWK 1203 en EWK 1204 *Creatable : LR 0226 *Craftable : CR 1212 *Clear stempels : CS 0852 En natuurlijk een score-pall. Deze heb ik toe gestuurd gekregn door Kitty franken . Wil je de andere kaartjes bekijken deze staan in het blad van Marinne Design. Ook heb ik er weer patroontjes van gemaakt , en deze kun je hier vinden. Inmiddels is de creatie voor Marianne 15 ook al de deur uit. Graag tot de volgende keer.

3 opmerkingen:

corry'kaart zei

hoi irma
weer een geweldige kaart van jou hand,ziet er erg fris en fruitig uit en ook nog heel hartelijk dank voor je prachtige kaart die ik van je kreeg!
groetjes van corry

Riet zei

Wat een schitterend kaartje Irma,mooi papier en details.

Liefs Riet.

Kizzy zei

Wat een pracht van een kaartje weer Irma!
Liefs Kizzy