Over Mij



Hallo welkom op mijn blog, ik hoop dat jullie inspiratie kunnen halen uit mijn kaarten en projecten.
Ik ben Irma , 52 jaar en getrouwd met Rob. Samen hebben wij 2 kinderen , een dochter van 27 die inmiddels het nest heeft verlaten en samen woont met onze schoonzoon , en een zoon van 24 jaar.
Ik maak al heel wat jaren kaarten, En sinds een aantal jaar DT lid bij Marianne Design. Als je op de foto,s klikt worden ze groter weergegeven.
heel veel plezier met het bekijken van mijn blog, en als er vragen zijn stel ze gerust.
xxx Irma

woensdag 16 mei 2012

cup cakes maken met Daisy...

Hallo allemaal, allereerst heel erg bedankt voor jullie lieve berichtjes die ik kreeg voor het kaartje met de bloemenmand.Ik lees ze met heel veel plezier. Na een hele drukke week terug van weggeweest. Afgelopen vrijdag hadden wij een bruiloft , super gezellig een hele mooie bruid en gom hihihi. Zaterdag weer in alle vroegte mijn bedje uit wat er was een voorjaarsmarkt in ons "dorp" , en ik had daar een plekje gereserveerd. Een gezellige drukte ,en best veel kaartjes en creaties verkocht. Ook was mijn mams jarig , en mijn schoonzusje. En ook moederdag hihihi ik ben lekker verwend. Dinsdag even lekker naar Annemieke van Bamba geweest , en toen ik daar stond ging mijn telefoon........dochter lief werd op dat moment door een ambulance naar het AMC gebracht. Ze was weer flauwgevallen en had hevige buikpijn. Ze mocht later op de avond weer mee naar huis , maar de pijn zit er nog. Bloed waardes zijn allemaal goed. Voor vandaag weer een bijdrage van mij voor het Don en Daisy blog. Ik heb dit keer gekozen voor een creatie te maken met een knipvel ipv een stempel.
Het knipvel wat ik heb gebruikt is DDK 3203 en is van Marianne Design Verder is er kant , lint en heeel veel roze tule gebruikt. Het hart is gemaakt met een stans van Cherry Lynn , de bloemen komen van een stans van Spelbinders (S5-050 Rose Creations ) , de swirl is al een oudje van de revolution. In het envelopje kan een kadobon , of centjes.....ze zijn zo leuk om mee te werken deze " perga loonzakjes" . De mini deegroller en spatels komen van Xenos.
Dank jullie weer voor het langs komen , en ik stel het zeer op prijs als je een berichtje achter laat.

8 opmerkingen:

Richtsje zei

Wouw, Irma prachtig, wat een super mooi kadootje voor een keukenprinses!! Fantastisch gedaan, ik ben weer diep onder de indruk! Kan me voorstellen dat jij veel van je creaties op een voorjaarsmarkt verkoopt. Het ziet er altijd zo mooi uit. Sterkte en beterschap met je dochter

Lieve groetjes, Richtje

Noriko zei

Wat lees ik nu allemaal.
Wat een toestand zeg.
Ik hoop dat het snel beter met haar gaat.
Vreselijk zeg!
Je creatie is prachtig geworden.
Heel mooi uitgewerkt erg orgineel.

Lieve groetjes Noriko
norikoskaarten.blogspot.com

corryskaart zei

hoi irma
wat een prachtige creatie en dit zal zeker in de smaak vallen bij een keukenprinces en dat je na alle drukte van feesten en verjaardagen dan ook nog de schrik van je leven krijgt,jeetje!hopelijk gaat het nu wat beter met je dochter en wens haar veel beterschap:-))
groetjes van corry

Lenie Hempen zei

Dat is goed schrikken Irma.
Hopelijk gaat het weer wat beter met Je Dochter.
Wat een prachtig mooi creatie is het geworden.
Echt schitterend.

Gr Leny Hempen

Esther zei

Ziet er prachtig uit zeg Irma.
Erg leuk idee,ik heb ook al menig maal met het deegrollertje in mijn handen gestaan.haha

Groetjes esther

Riet zei

Wowww Irma,wat heb je dit schitterend gemaakt.
Heel veel sterkte met je dochter,hoop dat ze gauw mag opknappen,of dat ze vinden wat ze heeft.

Liefs Riet.

Esmeralda zei

Hoi Irma,
Wat een onwijs leuk idee om een deegroller op deze manier te "versieren". Geweldig gedaan, echt heel mooi !! Complimenten....
Veel sterkte met je dochter. Het is altijd vervelend als ze iets mankeren en al helemaal als je niet weet wat het is.... Beterschap !
Groetjes,
Esmeralda.

Angela zei

Ik vind het weer een toppertje!!!
Liefs,
Angela