Over Mij



Hallo welkom op mijn blog, ik hoop dat jullie inspiratie kunnen halen uit mijn kaarten en projecten.
Ik ben Irma , 52 jaar en getrouwd met Rob. Samen hebben wij 2 kinderen , een dochter van 27 die inmiddels het nest heeft verlaten en samen woont met onze schoonzoon , en een zoon van 24 jaar.
Ik maak al heel wat jaren kaarten, En sinds een aantal jaar DT lid bij Marianne Design. Als je op de foto,s klikt worden ze groter weergegeven.
heel veel plezier met het bekijken van mijn blog, en als er vragen zijn stel ze gerust.
xxx Irma

donderdag 19 januari 2012

Geen kaartje maar een ...................

Hallo allemaal , ben eventjes niet op mijn blog geweest.......thuis was er een MEGA dip. Het bedrijf waar mijn man werkte ging 2 dagen voor kerst failliet dus er was paniek in de tent. Dit gaat niet in de koude kleren zitten. Maar gelukkig heeft hij per 1 Febr weer een andere baan...dus dat is heel snel.
Hij gaat samen met 2 andere collega,s van z,n vorige baan een heel nieuw filiaal bij een andere baas opzetten . Dus een spannende periode , maar een enorme uitdaging.

Verder ben ik weer druk met allerlei dingen voor de Marianne 14 ( komt in mei uit). en ben afgelopen zaterdag naar Doe@ding geweest. Ik heb daar weer zo,n geweldige workshop onder leiding van Monique en Angela gedaan.
Echt super verzorgt weer meiden !!!. Ook het team van Doe@ding ontzettend bedankt voor deze gezellige dag.......ik was daar na alle stress wel even aan toe.

Mijn hobby zolder is weer opgeruimd , en ik kwam natuurlijk weer van alles tegen........zo ook een heel leuk knipvel , dus ben weer eens aan het 3d knippen geweest.
En hele lieve kennis komt na 3maaden ziekenhuis , operatie en revalideren eindelijk weer thuis. Ze was (terwijl ze op het zeebra pad overstak )aangereden door een auto.....en dat een 1,5 week voor haar 80ste verjaardag. Dus een kaartje gemaakt.


En dan zoals ik al in de titel vermelde geen kaartje maar..............EEN MELK VRIJ TAARTJE. Onze dochter is vandaag jarig. 17 is ze geworden !!
Ik was totaal even leeg , wat voor kaart moest ik maken.........tot dat ik een filmpje tegen kwam op youtube. Hier en daar een aanpassing , en klaar was mijn taartje.


Bedankt weer voor het bezoeken van mijn blog en graag tot de volgende keer , dan laat ik de oplossing zien voor alle mallen die ik heb.

12 opmerkingen:

Tinie zei

Wat een geweldige cupcake voor je dochter, gefeliciteerd en ook met je man dat hij weer een baan heeft!!! Maar wat heb je die vogel super gemaakt, ben er helemaal weg van. Kun je mij uitleggen wat het is?

Groetjes Tinie

Esther zei

Dat zijn zeker geen leuke berichten zo voor de kerst.
Fijn dat hij toch weer andere werk heeft kunnen krijgen dat is tegenwoordig ook al een klus op zich.
Je melkvrije taartje is schattig geworden.

x Esther

*mieke* zei

Gefeliciteerd met je dochter haar verjaardag en de nieuwe baan van je man.
En wat heb je weer twee leuke dingen gemaakt... Vooral het taartje is super! Heb je misschien een linkje voor me:-)
En je creativiteit komt vast snel terug, de boog kan niet altijd gespannen staan!
Groetjes Mieke

jans zei

dat is niet leuk zo net met de feestdagen fijn dat hij toch weer werk heb gevonden en je kaartjes zijn schitterend grt jans

hennie zei

O Irma wat een talent heb jij.
Prachtig zijn je beide creaties!!!
Leuk dat we zo fijn konden kennismaken bij Marlous.
Nog gefeliciteerd met je dochter.
Je foto's zijn gelukt, ik stuur ze vanavond naar je toe.
Het probleem met de kleine lettertjes had ik ook, nu ik vanuit Google Chrome werk niet meer en je moet je reacties laten binnen komen met een pop-up venster, dan is dit probleem opgelost.
Lieve groetjes hennie.

miriam zei

schitterende creaties
en wat fijn dat je man weer zo snel een andere baan heeft gevonden
gr miriam

Jacqueline (Sjakkie) zei

Wat fijn dat je man zo snel weer een baan heeft gevonden, wens hem veel succes! En wat heb je weer 2 prachtige creaties gemaakt, vooral je taartje vind ik prachtig!
Groetjes van Jacqueline

Elly zei

Wat een geluk dat je man zo snel al weer een nieuwe baan heeft! Je moet er toch niet aan denken dat ie thuis komt te zitten. Wens hem maar succes in zijn nieuwe baan hoor!!
En je freubels zijn allebei weer superrr!!!

groetjes, Elly

Lenie Hempen zei

Als nog van harte gefeliciteerd met de verjaardag van je Dochter IRMA.
En wat geweldig,dat je Man al weer ander werk heeft.
Ik wens hem heel veel succes met zijn nieuwe baan.
Je creaties zijn weer prachtig mooi.
Echt schitterend.
Heb een heel fijn weekend.

Gr Leny Hempen

m@deliefjuh zei

zo zeg! dat ziet er gaaf uit!

Hannie zei

Hallo Irma,

Ik ben even langs je blog geweest. Maar wat maak je ontzettend mooie kaarten en dingen!
Je staat in het blad van Marianne en zo kwam ik even bij jou kijken. Ik ben ook gelijk volger geworden!

Groetjes Hannie

anita01 zei

Hai Irma,

Alsnog van harte met die grote meid, gaat het hard he....heerlijke cupecake zeer smaakvol ,...Tjemig je bent ook wel even stil na die ellende, beste he...En kom maar langzaam op gang, komt wel goed..

Warme groetjes,
Anita.