Over Mij



Hallo welkom op mijn blog, ik hoop dat jullie inspiratie kunnen halen uit mijn kaarten en projecten.
Ik ben Irma , 52 jaar en getrouwd met Rob. Samen hebben wij 2 kinderen , een dochter van 27 die inmiddels het nest heeft verlaten en samen woont met onze schoonzoon , en een zoon van 24 jaar.
Ik maak al heel wat jaren kaarten, En sinds een aantal jaar DT lid bij Marianne Design. Als je op de foto,s klikt worden ze groter weergegeven.
heel veel plezier met het bekijken van mijn blog, en als er vragen zijn stel ze gerust.
xxx Irma

vrijdag 22 april 2011

Marianne nr 10

Hallo allemaal , het is alweer een tijdje geleden dat ik op BLOGS ben geweest. Ik ben heel druk geweest met van alles en nog wat. Ook heeft onze dochter de laatste 7 weken te kampen met gezondheids problemen en heeft vorige week in het ziekenhuis gelegen. Ze is inmiddels weer thuis , maar gaat nog niet zoals het eigenlijk zou moeten gaan . Ze valt steeds flauw ( thuis , op school , op haar werk , op de fiets ) en met name dat laatste vind ik nogal wat. Er is onderzoek gedaan of dit verband houdt met de ziekte van crohn , en er zijn sporen van epilepsie gevonden tijdens een EEG. Ook zijn ze aan het onderzoeken of joella een lactose intollerantie heeft. we zijn er nl zelf achter gekomen als joella melk of een melk product gebruikt ze vaker flauwvalt en het ook langer duurt ( gemiddeld is ze zo tussen de 3 en 9 min weg )voor ze weer bij komt. Ik heb natuurlijk wel kaartjes gemaakt , maar het kwam er niet van om ze te plaatsen.

En dan mag ik eindelijk met TROTS vermelden , nu het blad MARIANNE bij de meeste abonnees op de mat , en vanaf volgende week in de winkels ligt dat ik als gast auteur kaartjes mocht maken voor het blad. Mijn kaartjes staan op blz 20/21. Volgende week zal ik de kleur nummer van de kaartjes plaatsen.

Verder heb ik nog 2 opdrachten gemaakt voor Marianne , daarover kan ik natuurlijk nog niks zeggen. Dus hou mijn blog in de gaten.

En dan nu alvast 2 van de de kaarjes die ik de afgelopen tijd heb gemaakt, en nog niet op mijn blog staan. later plaats ik de rest.




Ik wens jullie hele fijne paasdagen . dank jullie wel voor de vele reacties die ik heb mogen ontvangen via dit blog , mail en in de wandelgangen .

Volgende week ga ik een candy doen . dus ik zou zeggen hou het in de gaten en ga lekker mee doen.

8 opmerkingen:

Loes Oorschot zei

Allereerst hoop ik dat er snel iets voor je dochter gedaan kan worden! Heel veel beterschap voor Joella en sterkte voor jou!
Je hebt schitterende kaarten gemaakt! Heel mooi van kleur en zo leuk versierd.
Wat enig dat je in de Marianne staat. Gefeliciteerd!!

Groetjes, Loes

Anoniem zei

Hoi Irma , wauw wat een mooie kaartjes heb je gemaakt. wat leuk dat je in de Marianne staat.
Beterschap met je dochter .
Groetjes Jolanda

Esther zei

Tjee wat een toestand met je dochter.
Ik had al zo een vermoeden dat je lange afwezigheid hiermee te maken had.
Hopen dat er snel een uitsluitsel komt van dit alles.
Je kaartjes zijn weer prachtig geworden hoor.

Groetjes Esther

Jacqueline (Sjakkie) zei

Wat een vervelende berichten van je dochter, heel veel sterkte en ik hoop dat ze snel weten wat het is. Ik had je kaartjes in de Marianne al bewonderd! Je kaartjes van hierboven zijn ook weer super mooi!
Fijne Paasdagen, groetjes van Jacqueline

Unknown zei

wat een prachtige kaartjes toppie vind ze echt schitterend en veel beterschap met je dochter .

en fijne Paasdagen

Groetjes Nellie

Wil zei

Lieve Irma,
Wat een zorgen allemaal. Ik kan me heel goed voorstellen, dat je hoofd niet echt erna stond om kaarten te maken.
Dus bij deze heeeeeeeeel veel sterkte met je dochter en beterschap.
Maar je kaarten zijn ontzettend mooi geworden, echt genieten.
Veel liefs Wil

Nathaly zei

Hi Irma, vervelend van je dochter. Ik hoop het allerbeste voor haar. Sterkte! Ik heb begrepen dat in de laatste Marianne naar mijn blog is verwezen. Ben apetrots natuurlijk. Nathaly

manon's kaartenhoekje zei

super kaartjes irma

sterkte gewenst voor jullie en je dochter hoop dat jullie gauw weten wat er aan te doen is..

groetjes manon