Over MijHallo welkom op mijn blog, ik hoop dat jullie inspiratie kunnen halen uit mijn kaarten en projecten.
Ik ben Irma , 48 jaar en getrouwd met Rob. Samen hebben wij 2 kinderen , een dochter van 23 en een zoon van 20 jaar.
Ik maak al heel wat jaren kaarten. Als je op de foto,s klikt worden ze groter weergegeven.
heel veel plezier met het bekijken van mijn blog, en als er vragen zijn stel ze gerust.
xxx Irma

zondag 2 januari 2011

Hallo allemaal............Allereerst wens ik iedereen een heel gelukkig , gezond en creatief 2011 toe. Ook wil ik jullie enorm bedanken voor alle berichtjes en mailtjes.

2010 was voor mij een veel bewogen jaar , een jaar vol mooie momenten en een jaar vol diepte punten. Een jaar waarin je je ECHTE vrienden leert kennen !!!.
Nieuwe mensen ontmoet , oude vriendschappen weer opgepakt. En hoop dat in 2011 door te zetten heerlijk naar beurzen te gaan met vriendinnen .
Dit nieuwe jaar is ook een spannend jaar voor onze kids. Dochter lief doet examen en zoon lief gaat naar het middelbaar onderwijs.

Ik ben de afgelopen maanden heel druk geweest met workshops , beurzen , etc etc. Ook ben ik met iets bezig , maar ben daar nog niet zo ver mee dat ik het kan delen. dus er wordt hard gewerkt achter de schermem

En om het oude jaar netjes af te sluiten heb ik mijn zolder opgeruimd , ik heb letterlijk elk papiertje door mijn handen gehad............alle oude troep eruit.
Ook de lintjes en kantjes heb ik onder handen genomen . Ik ben 3 dagen aan het wikkelen geweest en alles staat nu netjes op kleur in bakken.Wat een puinhoop kan een mens hebben he !!...........maar ben blij dat het na ruim 2,5 week er zo uit ziet.En zo zijn de bakken met lint en kant geworden , ik had eerst alles los in bakjes , potten etc etc , en wist echt niet wat ik allemaal had. Ik heb dus nu 3 van deze bakken staan .Alles op kleur van wit naar creme etc etc .Ik kan er weer tegen aan.

En dan nu de kaartjes die ik de afgelopen weken nog heb gemaakt . Ze zijn allemaal met distress inkt ingekleurd. Heel erg leuk om te doen. Maar ik moet nog wel flink oefenen hoor.
5 opmerkingen:

Esther zei

Prachtige kaartjes en een super op geruimde zolder.
Wat wil je nog meer.haha
Jij ook nog een gelukkig nieuwjaar.

Groetjes Esther

Riet zei

Heerlijk opgeruimd weer je zolder Irma.
Wat heb je schitterende kaarten gemaakt,mooie stempels,super ingekleurd.
Heel mooi papier.

Liefs Riet.

saskia zei

een gelukkig en gezond 2011!!

je hebt weer hele mooie kaartjes gemaakt!!

liefs Saskia

Jacqueline's Weblog zei

Ook voor jou nog de allerbeste wensen voor het nieuwe jaar Irma. En wow, wat heb je weer een prachtige kaartjes gemaakt,super!
Groetjes van Jacqueline

anita01 zei

Alles bewonderd, wat een mooi's Irma, wauw.....

Wens je nogmaals een heerlijk jaar en succes met de kinderen....spannend hoor!

Warme groetjes,
Anita.