Over MijHallo welkom op mijn blog, ik hoop dat jullie inspiratie kunnen halen uit mijn kaarten en projecten.
Ik ben Irma , 48 jaar en getrouwd met Rob. Samen hebben wij 2 kinderen , een dochter van 23 en een zoon van 20 jaar.
Ik maak al heel wat jaren kaarten. Als je op de foto,s klikt worden ze groter weergegeven.
heel veel plezier met het bekijken van mijn blog, en als er vragen zijn stel ze gerust.
xxx Irma

zaterdag 13 november 2010

Daar ben ik weer............

Het heeft even geduurd , maar ik heb het ook giga druk. 2 weken terug een workshop bij Angela gehad. Ohhhhhhhhhh wat hebben we gelachen , en er is ook nog wat uit ons handen gekomen hahahaha. Ik kreeg gelijk mijn vuurdoop kleuren met copics.......maar het was geweldig om te doen.
Een superrrr leuke kaart , en een doosje voor theelichtjes.....ook heel leuk om te maken. Ik had met de paas al zoiets gemaakt ,maar dan met paas snoepjes voor de kids.
Ik zal er snel een foto van laten zien.

Onze zoon was vorige week jarig , dus moesten er tractaties gemaakt worden....niet zo uitgebreid zoals ik dat zou willen ....want met een tennisarm doe je niet zo veel.
Maar de tractatie viel wel in de smaak. STOM STOM STOM ,ik heb geen foto gemaakt. Maar ik had viltstiften gekocht en daar een bundel van gemaakt , met rafia een koekje en een label aan de bundel gehangen . Voor de meesters en juffen eigenlijk hetzelfde , maar dan met gelpennen en een kleine chocolade reep.

Ook is het vorlopige school advies bekend , en we zijn superrrrrrrr trots op hem dat hij datgene wat hij zo graag wil ook kan bereiken (mits hij zijn best blijft doen !!!).

Afgelopen woensdag naar de Kreadoe geweest..........ohhhh heerlijk even er tussen uit , we waren met z,n viertjes . 2 vriendinnen en mijn moeder . Gelukkig hield ze het goed vol , met haar nieuwe knie !!. Heel veel ( BLOOOOOSSS )gekocht . Alles heeft weer een plekje op mijn zolder. Sorry dames geen foto. Maar dit is wat ik gekocht heb.
Heel veel papier ( voornamelijk kerst ) , een heel mooi blok van WE R Memory keepers ( Merry January ) en een bijpassend blok met cardstock , plak glitters , stempels ,lint en kant ,bloemen van magnolia, alfabet van Tim Holtz ,div mallen ,Magneet vellen , stempel inkt ,De kleurtjes Distress inkt opgehaalt die ik nog miste ( ik heb ze nu alle 36 ) ik zal gerust wel wat vergeten zijn....maar volgens mij is het weer genoeg. Ik ben veel bekende tegen gekomen ........... Ik ben al weer aan het sparen voor volgend jaar hahahahaha.


tot slot nog wat kaartjes die ik nog op de laptop had staan.

En tot slot een "tent"kaart, maar ik heb er een schommelkaart van gemaakt.Bedankt weer voor het langkomen , en voor de lieve berichtjes .
Tot de volgende keer.

7 opmerkingen:

Riet zei

Wat een prachtige kaartjes Irma,lief je stempels,mooi ingekleurd.
Heel mooi papier heb je gebruikt.
Zo jij heb weer spullen om te crea,veel plezier ermee.

Liefs Riet.

Ilonka zei

Wat een supermooie kaartjes !!

groetjes Ilonka

Jacqueline's Weblog zei

Wat een schitterende kaartjes Irma! En heel veel plezier met je nieuwe aankopen.
Groetjes van Jacqueline

Sonja Bekker zei

Hey Irma,

Geweldige kaartjes heb je weer gemaakt echt zo heerlijk uitgebreid met allerlei bellies ontzettend leuk weer!!
Veel plezier met al je nieuwe aankopen,en fijn dat het goed ging met je moeder,het is toch een hele trippel als je alles wilt bekijken:)

Liefs
Son

Bernadet zei

hartstikke mooie kaartjes Irma

saskia zei

jeetje wat een geweldige kaartjes weer!!

liefs Saskia

Monique Lokhorst zei

Hoi Irma,

Wat staan er weer een schattige kaartjes op je blog. Dit is een plaatje, maar ook de oud roze kaarten vind ik super lief! Geweldige kleurtjes, mooie craties!

Veel liefs,
Monique.